Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο

H Ομοσπονδία έχει προβεί στη σύναψη Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου με την ασφαλιστική Εταιρεία Interamerican. Με την προσπάθειά της αυτή επιθυμεί να συμβάλλει όσο μπορεί περισσότερο στη στήριξη των εργαζομένων που εκπροσωπεί στον τομέα της νοσοκομειακής υγειονομικής περίθαλψης.

Όλοι οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στις Ανεξάρτητες Αρχές έχουν δικαίωμα εγγραφής στο πρόγραμμα ασφάλισης, με την έγκριση της ασφαλιστικής Εταιρείας. Προκειμένου να εγκριθεί το δικαίωμα ασφάλισης απαιτείται η υποβολή αίτησης συμμετοχήςδήλωσης κατάστασης υγείας και δήλωσης συναίνεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο πρέπει να απευθύνονται στον ασφαλιστή κ. Βενέτη Γεώργιο, τηλ. 697 44 56 103 ή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας που προέρχονται από το πρωτοβάθμιο σωματείο τους.

Έγγραφα που αφορούν το Ασφαλιστήριο:

Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο – Όροι και παροχές

Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο - Πρόσθετη Πράξη 2019 

Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο - Πρόσθετη Πράξη 2020

Αίτηση συμμετοχής

Δήλωση κατάστασης υγείας

Δήλωση συναίνεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Ορισμός Δικαιούχων

Ενημερωτικό Έντυπο 2020-2021

Ενημερωτικό Έντυπο 2019-2020

Διευκρινίσεις για τη νοσοκομειακή κάλυψη 2019-2020

Ενημερωτικό Έντυπο 2018-2019 

Παροχές Ευρωκλινικής

Προσφορά Anytime για ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Ανεξαρτήτων Αρχών εξασφάλισε για όλους μια ειδική προσφορά ασφάλισης από την Anytime με 5% επιπλέον έκπτωση σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου και κατοικίας. Τα προγράμματα ασφάλισης υπάρχουν διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.anytime.gr. 

Με τον παρακάτω κωδικό μπορείτε να «ξεκλειδώσετε» την έκπτωση και να επωφεληθείτε της προσφοράς.

 

1002087000000011

 

 

1. Η έκπτωση αυτή είναι επιπλέον από την οποιαδήποτε έκπτωση που είναι σε ισχύ την κάθε χρονική στιγμή, σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου και κατοικίας.

 

 

2. Ισχύει και για όσους έχουν ήδη τα αυτοκίνητά τους ασφαλισμένα στην Anytime.

 

3. Τον κωδικό αυτό, μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν όλοι οι εργαζόμενοι στις Ανεξάρτητες Αρχές, άσχετα με το αν είναι ασφαλισμένοι στο ομαδικό συμβόλαιο της Ομοσπονδίας ή όχι.

 

4. Η έκπτωση δίνεται και τους συγγενείς 1ου βαθμού  όλων των εργαζομένων.

Οι συνάδελφοι ή συγγενείς τους που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες καθώς και οι συνάδελφοι ή συγγενείς τους που ασφαλίζουν το όχημα ή την κατοικία τους, μπορούν να επικοινωνούν με τον Ασφαλιστικό Σύμβουλο κ. Βενέτη Γεώργιο, τηλ. 697 44 56 103, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.